je tudi v letošnjem šolskem letu organiziral  Garažno razprodajo, ki se je odvijala v poznopopoldanskih urah v četrtek, 28. 11. 2019 v prvi avli šole. Učenci so prodajali, kupovali ali zamenjevali svoje rabljene igračke, knjige pa tudi izdelke, ki so jih izdelali sami iz različnega obnovljivega materiala. Garažno razprodajo je spremljal pester srečelov. Druženje je bilo živahno in nepozabno.

Štiri tedne kasneje, 19. decembra smo v okviru EKO projekta učiteljice in učitelj podaljšanega bivanja po končanem popoldanskem pouku odprli vrata učilnic v prizidku za ustvarjalne prednovoletne likovne delavnice na katere tradicionalno vabimo vse učence, njihove sorojence, starše pa tudi stare starše. Na petih različnih delavnicah smo iz starih materialov ustvarjali nove izdelke, nastale so prikupne darilne torbice snežaki, novoletni okraski iz pokrovčkov, voščilnice iz različnih papirjev, dekorativni jelečnki iz tulcev in škatlice iz starih koledarjev za male skrivnosti. Skupaj smo ob prijetnem druženju in sproščujočem ustvarjanju poskrbeli za ekološko ozaveščanje ter prispevali k varovanju okolja.

Aktiv podaljšanega bivanja vas že sedaj vabi na pomladansko EKO garažno razprodajo, ki bo predvidoma po prvomajskih počitnicah.

(Skupno 118 obiskov, današnjih obiskov 1)