Spoštovani starši,

nemalokrat se nam zgodi, da utrujeni pridemo iz službe in potrebujemo mir ali enostavno nekaj časa zase. Veliko vas je takih, ki poleg službe opravljate še popoldansko delo, ker razvažate otroke na popoldanske interesne dejavnosti, ob tem pa se vam nenehno dogaja, da obtičite v prometnih zamaških in vsakodnevno porabljate ure in ure za prevoze.

Da bi se ognili tovrstnim zagatam, je Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju z LPP  in še z nekaterimi partnerji pripravila projekt, ki ponuja primerne rešitve tako za starše, kot otroke od 4. do 9. razreda. Projekt vzpostavlja varen, hiter in zanesljiv prevoz otrok do točk, kjer se izvajajo njihove popoldanske dejavnosti na vseh področjih, pa naj bo to nogomet, košarka, glasbena šola, jezikovna šola in podobno.

Da bi dobili konkretne informacije, katere dejavnosti v klubih ali šolah vaši otroci obiskujejo, vas prosimo, da do konca tedna izpolnite kratko anketo na naslovu: https://www.1ka.si/a/298332

Z izpolnjeno anketo boste izvajalcem projekta omogočili, da dobijo konkreten vpogled, kakšne so vaše želje in potrebe po tovrstnem transportu.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljam.

Simona Kralj, ravnateljica

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)