V šolskem letu 2021/2022 so brez posebne prijave vključeni v šolski prevoz vsi učenci iz Tomačevega in Jarš od 2. do 9. razreda.

Zaradi varstva osebnih podatkov so navedene le inicialke priimkov učencev in ime ter razred/oddelek (glej primer).

ŠT. in ime postaje:Ura odhoda iz postaje:
5 RAIČEVA SNAGA8.0008:00
     Novak Luka 3B

                                    V tabeli urnik prevozov bo zapisano kot:                                     

8.0008:00
 N Luka 3B

Zaradi izbirnih predmetov, ki se izvajajo preduro in četrtkovih razrednih ur, veljajo trije urniki jutranjih prevozov – ponedeljek, torek; sreda, petek; četrtek.

Učenci naj bodo pravočasno na postaji (vsaj pet minut pred uro prihoda kombija).

Vsi učenci, ki prihajajo v šolo z organiziranim šolskim prevozom morajo obiskovati varstvo vozačev. Varstvo vozačev bo za učence od 2. do 3. razreda organizirano v prizidku, za učence od 4. do 9. razreda pa v glavni stavbi (prvi šolski dan, je izjemoma, za vse vozače varstvo organizirano v glavni stavbi).

Pri organizaciji jutranjih prevozov smo pazili na urnik učencev (izbirne predmete) in četrtkove pred-ure kot razredne ure v tretji triadi. Praviloma je za mlajše učence prevoz organiziran prej. Poskušali smo urediti tudi to, da gredo mlajši učenci od doma skupaj s starejšimi, da gre iz iste postaje hkrati čim več učencev, saj bi bil prevoz zaradi več postankov daljši (kar bi hkrati pomenilo zgodnejšo uro pričetka prevozov) in podobno.

Popoldanski prevozi so  organizirani takoj po pouku oziroma za tiste, ki so v OPB, po razredih in s spremstvom receptorja ali učitelja.

Prevozi iz OPB:

14.45: 4. in 5. razred                          15.15: 2. razred

15.00: 3. razred                                      15.35: učenci izbirnih predmetov (ki končajo z 8. šol. uro)

Opozorite nas, če je vaš otrok morda razporejen na postajo, ki vam ne ustreza ali če so kakšne druge nejasnosti.  Zaradi polne zasedenosti kombijev, prosim, da nam v primeru da prevozov ne boste potrebovali, to sporočite na spletni naslov pomočnika ravnateljice ali na šolski spletni naslov.

Vodstvo šole

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)